طريقة عمل الفراخ زى كنتاكى بالظبط

عمل الفرخ بطريقة كنتاكي بالظبط

هل فكرتي فى يوم انك تعمل الفرخ على طريقة كنتاكى فى بيتك نعم يمكنك هذا اليوم اقدم لكي الطريقة السحرية لعمل الفرخ على طريقة كنتاكى والطعم هو هو طبعا كلنا عارفين كنتاكى واسباب النجاح لهذى الشركة هو خلطة الفرخ الرائعة وهذا هو السر 
اليكوم الطريقة 
http://marynetcafe.blogspot.com/


سهل التحضير وفي نفس الوقت طعمة رائع  وعلى طريقة كنتاكى 

المقادير

دجاجة تزن 1000 او 1100 جرام مقطعة 4 قطع بدون وطبعا بدون احشاء ولا جلد
قليل من الخل
ملعقة صغيرة ملح

3 ملاعق ونصف دقيق

3 ملاعق ونصف صلصة الصويا

2 بيض

3 ملاعق ونصف نشاء


الطريقة

تخلط جميع المقادير جيدا ثم تغمس قطع الدجاج في الخليط  تترك لمدة ساعة.
يحمى الزيت على النار ثم يهدأ وتوضع قطع الدجاج فية ويغطى.
يقلى على نار هادئة، مع مراعاة قلبة على الجهة الأخرى.
يستغرق القلي45 دقيقة أو أقل

وبكدا تكون على طريقة كنتاكى الرائعة 

ويمكن ان يقدم مع البطاطس المقلية وبالهنا و الشفا